Usluge

Protetika
Zubna protetika se bavi zamjenom izgubljenih zuba i mekih dijelova usne šupljine potpunim ili djelimičnim protezama, navlakama i mostovima. Sa zubnom protezom postiže se funkcionalnost, ali i lijep i prirodan izgled.
Dječija stomatologija
Rad sa djecom zahtijeva punu posvećenost stomatologa - veoma je važno izabrati stomatologa s kojim će vaše dijete sarađivati.
Izbjeljivanje zuba
Izbjeljivanje zuba je brz i bezbolan proces koji uključuje hemijsku reakciju sredstva za izbjeljivanje s površinom zuba, a sve u samo jednom odlasku stomatologu. Vratite porculansku bijelu boju zuba iz mladosti...
Ortodoncija
Cilj ortodontske terapije je ispravljanje nepravilno smještenih zuba, postizanje dobre funkcije i idealne estetike zuba, u skladu sa izgledom Vašeg lica.
Implantologija
Implantati su vještački korijeni zuba koji se bezbolno ugrađuju pod lokalnom anestezijom. Implantati se prave od biokompatibilnog metala - titanijuma, sa specijalnom površinom koja omogućava bolje i brže srastanje sa kostima vilice.
Pregled i konsultacije
Najbolja prevencija u borbi protiv karijesa je redovan stomatološki pregled, a preporučuje se najmanje 2 puta godišnje.
Oralna hirurgija
U domenu oralne hirurgije pružamo usluge svih hirurških zahvata u usnoj šupljini, koji se mogu izvesti u ordinaciji.
Estetska stomatologija
Estetska stomatologija obuhvata nekoliko opštih grana stomatologije, a osnovni zadatak je osigurati prirodan izgled zuba i podariti blistav osmijeh.
Liječenje i popravak zuba
Osnova stomatologije su zdravi, lijepi i funkcionalni zubi, što se postiže liječenjem i popravkom zuba, tretiranjem korijenskih kanala, ispunama i čišćenjem zubnog kamenca.
Endodoncija
Endodoncija (devitalizacija) je tretman uklanjanja zubnog živca, odnoso tretiranja korijenskog kanala zuba. Zahvat je potpuno bezbolan i provodimo ga uglavnom u jednoj posjeti.