Dentalni turizam

Banjaluka postaje sve popularnija destinacija za dentalne usluge. Pacijenti koji se odluče za dentalni turizam najčešće ga koriste uz odmor, a glavni motiv za dentalni turizam je cijena usluge. U zavisnosti od usluge, cijena u Banjaluci za većinu dentalnih usluga može biti od 6 do 10 puta manja nego u zemljama Evropske unije, dok je kvalitet usluge na istom nivou.

Smještaj

Za naše pacijente u mogućnosti smo organizovati smještaj tokom cijelog stomatološkog tretmana u moderno opremljenim hotelima u samom centru grada i u blizini ordinacije. Pored smještaja, u mogućnosti smo organizovati i prevoz od aerodroma, autobuske i željezničke stanice do hotela, kao i svakodnevni prevoz od hotela do ordinacije.

Stomatološka ambulanta Dr Mirko DAVIDOVIĆ

Stomatološka ambulanta Dr Mirko DAVIDOVIĆ je privatna zdravstvena ustanova koja već 30 godina obavlja stomatološke usluge liječenja i popravke zuba, endodoncije, ortodoncije, implantologije, protetike, oralne hirurgije, dječije stomatologije, estetske stomatologije i izbjeljivanja zuba.

Visokokvalifikovani stručnjaci i ljubazno osoblje, kao i savremena tehnologija, omogućavaju sigurno, bezbolno, kvalitetno i brzo liječenje. Garantujemo profesionalnost i stručnost našeg osoblja kao i vrhunsku kvalitetu svih materijala i usluga. Na određene usluge dajemo višegodišnju garanciju (protetika i implantati).

Prednosti usluga dentalnog turizma

  1. Značajno niža cijena stomatoloških usluga u odnosu na zemlje EU
  2. Visoka kvaliteta usluge u skladu sa evropskim standardima
  3. Korištenje savremenih tehnologija i materijala
  4. Stručno osoblje specijalizovano za sve vrste stomatoloških usluga
  5. Usluge se pružaju kvalitetno, bezbolno i u najkraćem vremenskom razdoblju
  6. Turistički obilazak grada, znamenitosti i atraktivnih lokacija

Kontaktirajte nas kako bi smo zajedno dogovorili termin, usluge, način prevoza i smještaj koji Vam najviše odgovara.

Vama na usluzi – stomatološka ambulanta Dr Mirko DAVIDOVIĆ